Resort

Na een paar dagen zeg je: ik ben thuis

thuis zwemvest kekemba resort paramaribo surinam suriname
  • Kekemba Resort Paramaribo wilt de toerist welke Suriname aandoet het gevoel geven thuis te zijn, wat blijkbaar goed lukt want regelmatig zijn er gasten die met Lloyd aan het koken zijn in de keuken. Lekker gezellig zijn met de andere gasten maar met een eigen, compleet ingerichte compleet airco, (studio-)appartement waarin je je helemaal kan terugtrekken. Wij hebben niet de massaliteit van een hotel, dus persoonlijke aandacht en rust, vooral veel rust op het terrein.
  • Ook willen wij een complete service bieden. Deze service houdt niet alleen in een schone kamer, lekker ontbijt (meerprijs) en een prachtig zwembad maar ook adviseren wij u over de verschillende dag- en meerdaagse tours die door de verschillende gebieden van Suriname gedaan kunnen worden.

Op het resort aanwezig

zwembad hot tub jacuzzi kekemba resort paramaribo surinam suriname

Dicht bij het centrum van Paramaribo

kaart paramaribo centrum kekemba resort paramaribo surinam suriname
  • Kekemba Resort Paramaribo is centraal gelegen in Paramaribo. Dicht bij de belangrijkste uitvalwegen en dicht bij het (uitgaans)centrum van Paramaribo. Voor mensen met kinderen: we zijn op loopafstand van de dierentuin met een mooie speeltuin. Voor de mensen die al eerder geweest zijn in Paramaribo: wij zijn gevestigd aan de rand van de cultuurtuin, achter de dierentuin. Op korte afstand van de winkels, banken, cafes, restaurants en uitgaansgelegenheden. Er is openbaar vervoer aanwezig, maar deze stopt al vroeg in de avonduren. U kunt dan gebruik maken van taxi's (nog geen Euro 3 naar het stadscentrum) of u kunt een auto (vanaf Euro 30 per dag) of fiets (reken op euro 30 per week) huren, wat ook handig is voor tripjes buiten de stad.

Veiligheid

beveiliging veiligheid bewaker kekemba resort paramaribo surinam suriname
  • Suriname is 1 van de veiligste landen van Zuid-Amerika en het caribisch gebied. Voor extra veiligheid zijn er beveiligingscameras opgesteld in het resort, de eigenaars wonen op het resort, intern telefoonsysteem, alarmknop in het appartement.
  • Wat Suriname ook veilig maakt op een andere gebied: wij kennen geen natuurrampen. Geen orkanen, geen vloedgolven, geen vulkanen, geen olierampen, geen aardbevingen. Wat dat betreft is Suriname, gelukkig, een saai land.
Kijk u rustig rond op onze website. Naast informatie over Kekemba Resort Paramaribo zelf, geven wij ook informatie over Paramaribo en Suriname op een informele manier. Tevens kunt u betrouwbare binnenlandse resorts bekijken welke u kunt reservering via Kekemba Resort Paramaribo .
Weetje
Bij Kekemba Resort Paramaribo gemakkelijk je trips en tourtjes boeken. Wij werken alleen samen met betrouwbare touroperators. Met touroperators waarmee wij slechte ervaringen hebben opgedaan (te slechte prijs/kwaliteitsverhouding, klantonvriendelijkheid, slechte klachtenafhandeling) doen wij geen zaken. En je tourtjes gemakkelijk betalen via een electronische bankovermaking op onze nederlande bankrekening, bespaart u weer wissel- of opnamekosten bij de lokale banken (welke wel tot 10% kunnen oplopen).
De touroperators waar wij zaken mee doen zijn:
- Orange Travel nv
- Budgettours
- Santigron Experience Tours
- Mets
- Tropical Gem Tours
- Danpaati
- Anaula
- Kabalebo
- Blue Frog Travel
- Access Travel
- Ma Ye Du
- Sawayak Indigenous Travel & Service
- Wanna Tours.
paramaribo super sunday tour kekemba prijs euro 62,50 moengo cultural experience tour kekemba prijs euro 75 commewijne boot bosrokoman tour kekemba prijs euro 65 sunset dolphin dolfijn dolfijnen tour kekemba prijs euro 27,50 sugar trail commewijne suiker tour kekemba prijs euro 65
Contact
Kekemba Resort Paramribo
Mangolaan 118
Paramaribo
Suriname
t: (+597)546904
e: kekemba@kekemba.info
w: www.kekemba.info
Translate this page in your language of choice
EEN REACTIE OP ZOOVER
Een Oase van rust en ruimte!!! Wat een pracht plek en dat midden in de stad. Alles is te fietsen in een paar minuten. Fijn om zo dicht bij de Cultuurtuin en de Zoo te zijn. Allebei zeer de moeite waard. En dan de hosts John & Lloyd....heerlijk gastvrij!!! En dan begrijpen wij ook nog dat Svahayoga uit Amsterdam hier in de straat een retreat Yoga studio aan het openen is.
Een reactie van een gast van Kekemba Resort Paramaribo geplaats op de vakantiebeoordelingensite
ZOOVER

First: Check availability at Kekemba Resort Paramaribo
... Second: Plan your trip to Suriname ...
Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)
Aanbevolen (binnenlandse) resorts, te boeken via Kekemba
Kasikasima [5d/4n] [8d/7n]
Anaula Nature Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Pingpe Jungle Resort [3d/2n]-[6d/5n]
Arapahu Island [3d/2n]-[5d/4n]
Awarradam [4d/3n] [5d/4n]
Danpaati River Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Kabalebo Nature Resort [3d/2n]-[9d/8n]
Palumeu [4d/3n]-[5d/4n]
Santigron Experience [2d/1n]
T-shirts met een Surinaams tintje
26079489-115776096