(Binnenlandse) Resorts

Anaula Nature Resort - Resort - Nummer 23 op overzichtskaart

anaula kaart map surinam suriname deals trip tour

Hoogtepunten

 • Bezoek marron dorpen
  Flora en fauna
  Stroomversnellingen

Verblijf

 • Anaula Nature Resort beschikt over een 16-tal vrijstaande lodges die allen een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accomodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken allen over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met (koud water) douche en toilet en een eigen veranda.
  Voor de jongste gasten zijn er baby-bedden en -eetstoelen beschikbaar resort.
  Gasten met een slaapapneu zijn bij ons ook goed terecht. Anaula heeft accus en inverters beschikbaar voor gebruik van uw apparaat, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust.
  Er is electriciteit beschikbaar van 18.30 uur tot 23.00 uur. In die tijd kunt u uw batterijen e.d. in uw eigen lodge opladen.

Aantal dagen/Aantal nachten

 • 3 dagen/days / 2 nachten/nights
  4 dagen/days / 3 nachten/nights

Intensiviteit

 • Niet intensief

Algemene informatie

anaula surinam suriname deals trip tour
 • Ligging resort
  Het Anaula Nature Resort is gevestigd op een bosrijk eiland van ± 12 hectare groot aan de voet van de Ferulassivallen. Ongeveer 2 ha van het eiland is gebruikt voor de opzet van het resort, de rest 9 ha. is nog puur tropisch regenwoud. Er zijn trails op het eiland, waardoor u in staat bent uw eigen boswandeling te maken. Een wandeling om het eiland duurt ongeveer 30 minuten.
  Het eiland ligt circa 170 km verwijderd van de hoofdstad Paramaribo en is op circa 6 uur rijden en 1 uur varen te bereiken.
  U kunt het Anaula Nature Resort tevens per vliegtuig bereiken. Een binnenlandse vlucht vanuit Paramaribo naar de nabij gelegen airstrip Ladoani, duurt circa 45 minuten. Vanuit Ladoani vaart u in 10 minuten naar het Anaula Nature Resort.

  Boven-Suriname
  Het Boven-Surinamegebied, waarin het Anaula Nature Resort zich bevindt, staat bekend om haar unieke Marroncultuur en haar maagdelijke Amazoneregenwoud. De Marrons, afstammelingen van weggelopen slaven, hebben zich lang geleden in het ontoegankelijke binnenland gevestigd, alwaar zij een nieuw bestaan opbouwden. Door hun geïsoleerde manier van leven, ontwikkelde zich een geheel eigen cultuur met sterke Afrikaanse invloeden. Marrondorpen als Ladoani, Gunsi, Nieuw Aurora en JawJaw zijn in de nabije omgeving van het Anaula Nature Resort gesitueerd. De vrouwen in hun kleurrijke gewaden, de spelende kinderen aan de waterkant in contrast met de puurheid van het tropisch regenwoud, zorgen voor een adembenemend tafereel. De Marrons zijn trots op hun cultuur en laten u graag kennis maken met hun fascinerende manier van leven.

  Lodges
  Momenteel beschikt Anaula Nature Resort over een 16-tal vrijstaande lodges die allen een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accomodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken allen over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met (koud water) douche en toilet en een eigen veranda. Voor de jongste gasten zijn er baby-bedden en -eetstoelen beschikbaar.

  Resort faciliteiten
  Het Anaula Nature Resort beschikt over een aantal faciliteiten waar onze gasten naar behoefte gebruik van kunnen maken.
  Zwembad
  Ons zwembad met een ruim plateau rondom het zwembad, ligt pal naast het restaurant en is voorzien van parasols en comfortabele lig- en zitbanken.
  Ruime eetzaal met cocktailbar
  Anaula beschikt over een ruime eetzaal die plaats biedt aan circa 40 personen. Vanuit de eetzaal heeft u direct uitzicht op het zwembad. Voor onze gasten die tijdens hun verblijf een borreltje lusten biedt onze bar uitkomst. Aan onze bar is een ruim assortiment alcoholische dranken verkrijgbaar zoals bier, (Chileense) wijnen, jenever, martini, rum, baileys, wodka, campari etc.

  Aktiviteiten
  Het Anaula Nature Resort biedt een breed aanbod van activiteiten en excursies, waar u tijdens uw verblijf aan kunt deelnemen. Deze programma onderdelen zijn standaard opgenomen in onze arrangementen, met uitzondering van de Tapawatra dagexcursie.
  Boswandeling
  De leerzame boswandeling laat u kennis maken met de best bewaarde geheimen van het tropisch regenwoud, zoals het lokale medicinale gebruik van planten en bomen.
  Kaaimannentocht
  Tijdens deze spannende nachtelijke excursie die ongeveer 1 1/2 uur duurt, gaat u per korjaal op zoek naar kaaimannen. Tijdens deze nachtelijke vaarexcursie kunt u meestal ook genieten van een prachtige sterrenhemel.
  Dorpswandeling
  Een bezoek aan een Marrondorp zult u niet snel vergeten. De gastvrije Marronbevolking is trots op haar cultuur en laat u graag kennismaken met hun eeuwenoude gewoontes en gebruiken.
  Culturele dansshow
  De culturele dansshow met traditionele Saramaccaanse zang en dans mag u beslist niet missen. Dansen zoals de Seketi, Awasa en Bandamba zullen voor u worden uitgevoerd. De culturele dansavond wordt aangeboden bij een gastenaantal van minimaal 7.
  Kajakken
  Anaula beschikt over een aantal kajakken waarvan u, zonder bijbetaling, gebruik van kunt maken.
  Tapawatra Sula
  Tijdens deze volledige dagexcursie brengt u een bezoek aan de machtige Tapawatra stroomversnelling. Hier kunt u genieten van een lekkere picknick en een natuurlijk bruisbad. De Tapawatra ligt bij de samenvloeiing van de Pikin Rio, de Gran Rio en de BovenSuriname rivier. U bezoekt, indien de tijd daarvoor beschikbaar is, de residentie van de granman (grootopperhoofd) der Saramaccaners, de heer Belfon Aboikonie, te Asidonhopo met een eventuele ontvangst van de granman. De prijs van deze dagexcursie bedraagt: 50 euro (minimum aantal deelnemers: 6 personen). Het is niet aan te bevelen deze excursie uit te voeren bij hoogwaterstand, aangezien de Tapawatra sula dan volledig onder het waterniveau verdwijnt.
  Sommige aktiviteiten kunnen geen doorgang vinden bij een te lage of juist een te hoge waterstand in de rivier

Programma

 • Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
  Programma is afhankelijk van het aantal dagen dat u op het resort verblijft.
  Vaste vertrekdagen: 3-daagse tour op maandag en woensdag
  4-daagse tour op vrijdag
  Klik op de volgende link(s) voor een complete beschrijving van het programma.
Inclusief

anaula surinam suriname deals trip tour
 • Volpension, overnachtingen, bus- en bootvervoer, thee, koffie.

Handig om te weten

 • Kinderen genieten extra korting op de prijs, informeer hiernaar.
  Kijk op vakantiebeoordelingensite ZOOVER wat de ervaringen zijn van mensen die dit resort hebben bezocht, bekijk hier ook hun fotos en video-opnamen.

Handig om mee te nemen

 • - Kleine rugzak om fotocamera of water te dragen tijdens de wandelingen.
  - Zakgeld (in srd) voor de aankoop van souvenirs of (alcoholische) dranken.
  - Fototoestel, videocamera.
  - Insect repellent en zonnebrand.
  - Regenjas en soms is een omslagdoek wel handig (zon/regen).
  - Zwembroek en baddoek.
  - Zonnehoed of pet.
  - Vergeet uw medicijnen niet die u moet nemen.
  - Rugzak/tas van waterdicht materiaal of verpakt in een plastic (vuilnis)zak.
  - Kleding en verschoning.
  - Loopschoenen, slippers, watersandalen.
  - Persoonlijke spullen zoals tandenborstel, tandpasta, deodorant, ...
  - Zaklamp.
  - Zakmesje.

Opmerkingen

anaula surinam suriname deals trip tour
 • Omdat er met deze tour nauw wordt samengewerkt met regionale organisaties in dit gebied, profiteert de gehele lokale gemeenschap van deze tour.
  Door omstandigheden kan het mogelijk zijn dat niet alle onderdelen van de tour zoals in de beschrijving vermeld staan doorgang kunnen vinden. Ook kunnen onderdelen in een andere volgorde uitgevoerd worden dan vermeld.

  U wordt met een bus of taxi opgehaald bij Kekemba Resort Paramaribo. Vertrektijd: 8:30. Wij raden u aan om 15 minuten voor de vertrektijd reeds gereed te staan.

  U wordt met een bus of taxi afgezet bij Kekemba Resort Paramaribo. Verwachte aankomsttijd: 16:00

Prijzen

anaula surinam suriname deals trip tour
 • De vermelde prijzen zijn per persoon.

  3 dagen/days / 2 nachten/nights
  Prijs euro 240

  4 dagen/days / 3 nachten/nights
  Prijs euro 280

  Op deze trip is kinderkorting mogelijk. Informeer naar de kindertarieven.

  Prijzen zijn onder voorbehoud.

  De trips en tours voert Kekemba niet zelf uit, Kekemba is tussenpersoon. De uitvoerende touroperator heeft de volgende betalingsvoorwaarden:
  - vooruitbetalng van 25% bij reservering en
  - restant betaling minimaal 30 dagen voor begin van de tour.

  Indien de touroperator de bevestigde tourreservering (ook indien betaald is) alsnog annuleert, dan moeten wij (U en Kekemba) ons daarbij neerleggen. U krijgt uw (aan)betaling terug en kunt een alternatieve tour uitzoeken.

  Deze tour gaat door bij een minimum aantal deelnemers van: 4
  Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, dan krijgt u uw volledige (aan)betaling terug en kunt u een alterntieve tour uitzoeken.

Geplande vertrekdagen

 • Geplande trips naar Anaula Nature Resort
  ma25 - wo27 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo27 - vr29 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr29 augustus - ma1 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma1 - wo3 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo3 - vr5 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr5 - ma8 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma8 - wo10 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo10 - vr12 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr12 - ma15 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma15 - wo17 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo17 - vr19 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr19 - ma22 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma22 - wo24 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo24 - vr26 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr26 - ma29 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma29 september - wo1 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo1 - vr3 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr3 - ma6 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma6 - wo8 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo8 - vr10 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr10 - ma13 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma13 - wo15 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo15 - vr17 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr17 - ma20 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma20 - wo22 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo22 - vr24 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr24 - ma27 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma27 - wo29 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo29 - vr31 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr31 oktober - ma3 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma3 - wo5 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo5 - vr7 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr7 - ma10 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma10 - wo12 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo12 - vr14 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr14 - ma17 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma17 - wo19 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo19 - vr21 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr21 - ma24 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma24 - wo26 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo26 - vr28 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr28 november - ma1 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma1 - wo3 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo3 - vr5 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr5 - ma8 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma8 - wo10 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo10 - vr12 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr12 - ma15 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma15 - wo17 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo17 - vr19 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr19 - ma22 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma22 - wo24 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  wo24 - vr26 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek
  vr26 - ma29 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280 gegarandeerd vertrek
  ma29 - wo31 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240 gegarandeerd vertrek

  U wilt deze tour graag doen, maar u kunt niet op 1 van de getoonde datums? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op met de touroperator voor het vaststellen van een extra datum.
  U wilt deze tour graag doen en u kunt op 1 van de getoonde datums? Vul het onderstaande formulier in met daarin opgenomen de datum waarop u de tour wilt doen. Wij nemen contact op met de touroperator om te zien of er nog beschikbare plaatsen zijn op deze tour.

Reserveringsverzoek

 • Reservering anaula - resort

  Reserveringsnummer Kekemba GK
  Naam
  Emailadres
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen jonger dan 12 jaar
  Gewenste tourdatum

  Tourdatum zelf bepalen, anaula, euro vanaf euro
  ma25 - wo27 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo27 - vr29 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr29 augustus - ma1 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma1 - wo3 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo3 - vr5 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr5 - ma8 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma8 - wo10 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo10 - vr12 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr12 - ma15 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma15 - wo17 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo17 - vr19 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr19 - ma22 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma22 - wo24 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo24 - vr26 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr26 - ma29 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma29 september - wo1 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo1 - vr3 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr3 - ma6 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma6 - wo8 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo8 - vr10 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr10 - ma13 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma13 - wo15 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo15 - vr17 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr17 - ma20 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma20 - wo22 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo22 - vr24 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr24 - ma27 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma27 - wo29 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo29 - vr31 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr31 oktober - ma3 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma3 - wo5 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo5 - vr7 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr7 - ma10 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma10 - wo12 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo12 - vr14 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr14 - ma17 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma17 - wo19 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo19 - vr21 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr21 - ma24 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma24 - wo26 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo26 - vr28 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr28 november - ma1 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma1 - wo3 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo3 - vr5 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr5 - ma8 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma8 - wo10 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo10 - vr12 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr12 - ma15 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma15 - wo17 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo17 - vr19 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr19 - ma22 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma22 - wo24 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  wo24 - vr26 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240
  vr26 - ma29 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 280
  ma29 - wo31 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 240


  Periode
  Opmerkingen

  Aanvraag versturen
  Type in de 3 cijfers hiernaast getoond


  Aan het verzenden van dit formulier kunnen géén rechten worden ontleend!! Pas na contact met de resorthouder weten wij zeker of er beschikbaarheid is in de door u gewenste periode. U krijgt van ons altijd binnen 24 uur antwoord. Krijgt u binnen deze termijn geen antwoord, probeer het dan via een normale email naar kekemba@kekemba.info of probeer telefonisch contact met ons op te nemen.
Kijk u rustig rond op onze website. Naast informatie over Kekemba Resort Paramaribo zelf, geven wij ook informatie over Paramaribo en Suriname op een informele manier. Tevens kunt u betrouwbare binnenlandse resorts bekijken welke u kunt reservering via Kekemba Resort Paramaribo .
Weetje
kekemba resort paramaribo populair zoover
Wist u dat Kekemba Resort Paramaribo op de vakantiebeoordelingensite ZOOVER meestal gekozen wordt tot de populairste accommodatie van Paramaribo?
paramaribo super sunday tour kekemba prijs euro 62,50 moengo cultural experience tour kekemba prijs euro 75 commewijne boot bosrokoman tour kekemba prijs euro 65 sunset dolphin dolfijn dolfijnen tour kekemba prijs euro 27,50 sugar trail commewijne suiker tour kekemba prijs euro 65
Contact
Kekemba Resort Paramribo
Mangolaan 118
Paramaribo
Suriname
t: (+597)546904
e: kekemba@kekemba.info
w: www.kekemba.info
Translate this page in your language of choice
EEN REACTIE OP ZOOVER
Rust, ruimte en gezelligheid dat zijn de toverwoorden voor Kekemba.... Complex is kleinschalig opgezet hierdoor is er veel contact mogelijk met andere gasten. Bijna alle studios staan rondom het zwembad waar zich ook de gym en jacuzzi bevinden. Niet alleen gasten komen zwemmen maar ook stagaires. Inderdaad de ligging is net iets buiten Parimaribo maar dat is perfect te overbruggen met taxi of voor de sportieve mens met de fietsen. Sudios zijn goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Badkamer heeft een lekkere warme goed water gevende douche. DVD speler op de kamer voor als je geen zin hebt in drukte. DVD kan je gewoon lenen bij de bar net als cds. Wij gingen voor veel vertier richting Parimaribo maar helaas bleek dat een beetje moeilijk te vinden. Maar gelukkig hadden Lloyd en John daar nog wel en paar oplossingen voor. Al is het alleen maar even naar de Tulip of geld pinnen... mannen onwijs bedankt voor de gezelligheid en ga zo door!
Een reactie van een gast van Kekemba Resort Paramaribo geplaats op de vakantiebeoordelingensite
ZOOVER

Eerst: Controleer beschikbaarheid bij Kekemba Resort Paramaribo
... Daarna: Plan uw trip naar Suriname ...
Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)
Aanbevolen (binnenlandse) resorts, te boeken via Kekemba
Kasikasima [5d/4n] [8d/7n]
Anaula Nature Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Pingpe Jungle Resort [3d/2n]-[6d/5n]
Arapahu Island [3d/2n]-[5d/4n]
Awarradam [4d/3n] [5d/4n]
Danpaati River Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Kabalebo Nature Resort [3d/2n]-[9d/8n]
Palumeu [4d/3n]-[5d/4n]
Santigron Experience [2d/1n]
T-shirts met een Surinaams tintje
26079489-115776096