Anaula Nature Resort -Resort- Nummer 23 op overzichtskaart

anaula kaart map surinam suriname deals trip tour

(Binnenlandse) Resorts

Hoogtepunten

 • Bezoek marron dorpen
  Flora en fauna
  Stroomversnellingen

Verblijf

 • Anaula Nature Resort beschikt over een 16-tal vrijstaande lodges die allen een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accomodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken allen over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met (koud water) douche en toilet en een eigen veranda.
  Voor de jongste gasten zijn er baby-bedden en -eetstoelen beschikbaar resort.
  Gasten met een slaapapneu zijn bij ons ook goed terecht. Anaula heeft accus en inverters beschikbaar voor gebruik van uw apparaat, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust.
  Er is electriciteit beschikbaar van 18.30 uur tot 23.00 uur. In die tijd kunt u uw batterijen e.d. in uw eigen lodge opladen.anaula surinam suriname kekemba trip tour

Aantal dagen/Aantal nachten

 • 3 dagen/days / 2 nachten/nights
  4 dagen/days / 3 nachten/nights

Intensiviteit

 • Niet intensiefanaula surinam suriname kekemba trip tour

Algemene informatie

 • Ligging resort
  Het Anaula Nature Resort is gevestigd op een bosrijk eiland van ± 12 hectare groot aan de voet van de Ferulassivallen. Ongeveer 2 ha van het eiland is gebruikt voor de opzet van het resort, de rest 9 ha. is nog puur tropisch regenwoud. Er zijn trails op het eiland, waardoor u in staat bent uw eigen boswandeling te maken. Een wandeling om het eiland duurt ongeveer 30 minuten.
  Het eiland ligt circa 170 km verwijderd van de hoofdstad Paramaribo en is op circa 3 uur rijden (geasfalteerde weg) en 1 uur varen te bereiken.
  U kunt het Anaula Nature Resort tevens per vliegtuig bereiken. Een binnenlandse vlucht vanuit Paramaribo naar de nabij gelegen airstrip Ladoani, duurt circa 45 minuten. Vanuit Ladoani vaart u in 10 minuten naar het Anaula Nature Resort.

  Boven-Suriname
  Het Boven-Surinamegebied, waarin het Anaula Nature Resort zich bevindt, staat bekend om haar unieke Marroncultuur en haar maagdelijke Amazoneregenwoud. De Marrons, afstammelingen van weggelopen slaven, hebben zich lang geleden in het ontoegankelijke binnenland gevestigd, alwaar zij een nieuw bestaan opbouwden. Door hun geïsoleerde manier van leven, ontwikkelde zich een geheel eigen cultuur met sterke Afrikaanse invloeden. Marrondorpen als Ladoani, Gunsi, Nieuw Aurora en JawJaw zijn in de nabije omgeving van het Anaula Nature Resort gesitueerd. De vrouwen in hun kleurrijke gewaden, de spelende kinderen aan de waterkant in contrast met de puurheid van het tropisch regenwoud, zorgen voor een adembenemend tafereel. De Marrons zijn trots op hun cultuur en laten u graag kennis maken met hun fascinerende manier van leven.

  Lodges
  Momenteel beschikt Anaula Nature Resort over een 16-tal vrijstaande lodges die allen een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accomodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken allen over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met (koud water) douche en toilet en een eigen veranda. Voor de jongste gasten zijn er baby-bedden en -eetstoelen beschikbaar.

  Resort faciliteiten
  Het Anaula Nature Resort beschikt over een aantal faciliteiten waar onze gasten naar behoefte gebruik van kunnen maken.
  Zwembad
  Ons zwembad met een ruim plateau rondom het zwembad, ligt pal naast het restaurant en is voorzien van parasols en comfortabele lig- en zitbanken.
  Ruime eetzaal met cocktailbar
  Anaula beschikt over een ruime eetzaal die plaats biedt aan circa 40 personen. Vanuit de eetzaal heeft u direct uitzicht op het zwembad. Voor onze gasten die tijdens hun verblijf een borreltje lusten biedt onze bar uitkomst. Aan onze bar is een ruim assortiment alcoholische dranken verkrijgbaar zoals bier, (Chileense) wijnen, jenever, martini, rum, baileys, wodka, campari etc.

  Aktiviteiten
  Het Anaula Nature Resort biedt een breed aanbod van activiteiten en excursies, waar u tijdens uw verblijf aan kunt deelnemen. Deze programma onderdelen zijn standaard opgenomen in onze arrangementen, met uitzondering van de Tapawatra dagexcursie.
  Boswandeling
  De leerzame boswandeling laat u kennis maken met de best bewaarde geheimen van het tropisch regenwoud, zoals het lokale medicinale gebruik van planten en bomen.
  Kaaimannentocht
  Tijdens deze spannende nachtelijke excursie die ongeveer 1 1/2 uur duurt, gaat u per korjaal op zoek naar kaaimannen. Tijdens deze nachtelijke vaarexcursie kunt u meestal ook genieten van een prachtige sterrenhemel.
  Dorpswandeling
  Een bezoek aan een Marrondorp zult u niet snel vergeten. De gastvrije Marronbevolking is trots op haar cultuur en laat u graag kennismaken met hun eeuwenoude gewoontes en gebruiken.
  Culturele dansshow
  De culturele dansshow met traditionele Saramaccaanse zang en dans mag u beslist niet missen. Dansen zoals de Seketi, Awasa en Bandamba zullen voor u worden uitgevoerd. De culturele dansavond wordt aangeboden bij een gastenaantal van minimaal 7.
  Kajakken
  Anaula beschikt over een aantal kajakken waarvan u, zonder bijbetaling, gebruik van kunt maken.
  Tapawatra Sula
  Tijdens deze volledige dagexcursie brengt u een bezoek aan de machtige Tapawatra stroomversnelling. Hier kunt u genieten van een lekkere picknick en een natuurlijk bruisbad. De Tapawatra ligt bij de samenvloeiing van de Pikin Rio, de Gran Rio en de BovenSuriname rivier. U bezoekt, indien de tijd daarvoor beschikbaar is, de residentie van de granman (grootopperhoofd) der Saramaccaners, de heer Belfon Aboikonie, te Asidonhopo met een eventuele ontvangst van de granman. De prijs van deze dagexcursie bedraagt: 50 euro (minimum aantal deelnemers: 6 personen). Het is niet aan te bevelen deze excursie uit te voeren bij hoogwaterstand, aangezien de Tapawatra sula dan volledig onder het waterniveau verdwijnt.
  Sommige aktiviteiten kunnen geen doorgang vinden bij een te lage of juist een te hoge waterstand in de rivier

Programma

 • Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.
  Programma is afhankelijk van het aantal dagen dat u op het resort verblijft.
  Vaste vertrekdagen: 3-daagse tour op maandag en woensdag
  4-daagse tour op vrijdag
  Klik op de volgende link(s) voor een complete beschrijving van het programma.
Inclusief

 • Volpension, overnachtingen, bus- en bootvervoer, thee, koffie.anaula surinam suriname kekemba trip tour

Handig om te weten

 • Kinderen (4 tm 15 jaar) genieten extra korting op de prijs in de vorm van een staffeling.
  Bij een 3daagse tours is de prijs Euro 180/160/140 voor respectievelijk het 1ste kind/2de kind/3 kinderen en meer.
  Bij een edaagse tours is de prijs Euro 200/170/150 voor respectievelijk het 1ste kind/2de kind/3 kinderen en meer.
  Kinderen jonger dan 4 jaar zijn gratis.
  Kijk op vakantiebeoordelingensite ZOOVER wat de ervaringen zijn van mensen die dit resort hebben bezocht, bekijk hier ook hun fotos en video-opnamen.

Handig om mee te nemen

 • - Kleine rugzak om fotocamera of water te dragen tijdens de wandelingen.
  - Zakgeld (in srd) voor de aankoop van souvenirs of (alcoholische) dranken.
  - Fototoestel, videocamera.
  - Insect repellent en zonnebrand.
  - Regenjas en soms is een omslagdoek wel handig (zon/regen).
  - Zwembroek en baddoek.
  - Zonnehoed of pet.
  - Rugzak/tas van waterdicht materiaal of verpakt in een plastic (vuilnis)zak.
  - Kleding en verschoning.
  - Loopschoenen, slippers, watersandalen.
  - Persoonlijke spullen zoals tandenborstel, tandpasta, deodorant, ...
  - Zaklamp.
  - Zakmesje.
  - Vergeet uw medicijnen niet die u moet nemen.

Opmerkingen

 • anaula surinam suriname kekemba trip tourOmdat er met deze tour nauw wordt samengewerkt met regionale organisaties in dit gebied, profiteert de gehele lokale gemeenschap van deze tour.
  Door omstandigheden kan het mogelijk zijn dat niet alle onderdelen van de tour zoals in de beschrijving vermeld staan doorgang kunnen vinden. Ook kunnen onderdelen in een andere volgorde uitgevoerd worden dan vermeld.

  U wordt met een bus of taxi opgehaald bij Kekemba Resort Paramaribo. Vertrektijd: 8:30. Wij raden u aan om 15 minuten voor de vertrektijd reeds gereed te staan.

  U wordt met een bus of taxi afgezet bij Kekemba Resort Paramaribo. Verwachte aankomsttijd: 16:00

Prijzen

 • anaula surinam suriname kekemba trip tourDe vermelde prijzen zijn per persoon.


  3 dagen/days / 2 nachten/nights
  Prijs euro 260
  4 dagen/days / 3 nachten/nights
  Prijs euro 299
  Op deze trip is kinderkorting mogelijk. Informeer naar de kindertarieven.

  Prijzen zijn onder voorbehoud.

  De trips en tours voert Kekemba niet zelf uit, Kekemba is tussenpersoon. De uitvoerende touroperator heeft de volgende betalingsvoorwaarden:
  - vooruitbetalng van 25% bij reservering en
  - restant betaling minimaal 30 dagen voor begin van de tour.

  Indien de touroperator de bevestigde tourreservering (ook indien betaald is) alsnog annuleert, dan moeten wij (U en Kekemba) ons daarbij neerleggen. U krijgt uw (aan)betaling terug en kunt een alternatieve tour uitzoeken.

  Deze tour gaat door bij een minimum aantal deelnemers van: 4
  Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, dan krijgt u uw volledige (aan)betaling terug en kunt u een alternatieve tour uitzoeken.

Reserveringsverzoek

 • Reservering anaula - resort

  Reserveringsnummer Kekemba
  Naam
  Emailadres
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen jonger dan 12 jaar
  Gewenste tourdatum

  Tourdatum zelf bepalen, anaula, euro vanaf euro
  vr18 - ma21 mei, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr18 - zo20 mei, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma21 - wo23 mei, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo23 - vr25 mei, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr25 - ma28 mei, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr25 - zo27 mei, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma28 - wo30 mei, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo30 mei - vr1 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr1 - ma4 juni, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr1 - zo3 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma4 - wo6 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo6 - vr8 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr8 - ma11 juni, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr8 - zo10 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma11 - wo13 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo13 - vr15 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr15 - ma18 juni, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr15 - zo17 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma18 - wo20 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo20 - vr22 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr22 - ma25 juni, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr22 - zo24 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma25 - wo27 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo27 - vr29 juni, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr29 juni - ma2 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr29 juni - zo1 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma2 - wo4 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo4 - vr6 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr6 - ma9 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr6 - zo8 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma9 - wo11 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo11 - vr13 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr13 - ma16 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr13 - zo15 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma16 - wo18 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo18 - vr20 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr20 - ma23 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr20 - zo22 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma23 - wo25 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo25 - vr27 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr27 - ma30 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr27 - zo29 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma30 juli - wo1 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo1 - vr3 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr3 - ma6 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr3 - zo5 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma6 - wo8 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo8 - vr10 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr10 - ma13 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr10 - zo12 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma13 - wo15 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo15 - vr17 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr17 - ma20 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr17 - zo19 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma20 - wo22 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo22 - vr24 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr24 - ma27 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr24 - zo26 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma27 - wo29 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo29 - vr31 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr31 augustus - ma3 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr31 augustus - zo2 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma3 - wo5 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo5 - vr7 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr7 - ma10 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr7 - zo9 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma10 - wo12 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo12 - vr14 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr14 - ma17 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr14 - zo16 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma17 - wo19 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo19 - vr21 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr21 - ma24 september, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr21 - zo23 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma24 - wo26 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo26 - vr28 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr28 - zo30 september, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr28 september - ma1 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  ma1 - wo3 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo3 - vr5 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr5 - ma8 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr5 - zo7 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma8 - wo10 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo10 - vr12 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr12 - ma15 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr12 - zo14 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma15 - wo17 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo17 - vr19 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr19 - ma22 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr19 - zo21 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma22 - wo24 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo24 - vr26 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr26 - ma29 oktober, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr26 - zo28 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma29 - wo31 oktober, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo31 oktober - vr2 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr2 - ma5 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr2 - zo4 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma5 - wo7 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo7 - vr9 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr9 - ma12 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr9 - zo11 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma12 - wo14 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo14 - vr16 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr16 - ma19 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr16 - zo18 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma19 - wo21 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo21 - vr23 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr23 - ma26 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr23 - zo25 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma26 - wo28 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo28 - vr30 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr30 november - ma3 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr30 november - zo2 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma3 - wo5 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo5 - vr7 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr7 - ma10 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr7 - zo9 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma10 - wo12 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo12 - vr14 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr14 - ma17 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  ma17 - wo19 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo19 - vr21 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr21 - ma24 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr21 - zo23 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  ma24 - wo26 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  wo26 - vr28 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
  vr28 - ma31 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
  vr28 - zo30 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260


  Periode
  Opmerkingen

  Aanvraag versturen
  Type in de 3 cijfers hiernaast getoond


  Aan het verzenden van dit formulier kunnen géén rechten worden ontleend!! Pas na contact met de resorthouder weten wij zeker of er beschikbaarheid is in de door u gewenste periode. U krijgt van ons altijd binnen 24 uur antwoord. Krijgt u binnen deze termijn geen antwoord, probeer het dan via een normale email naar kekemba@kekemba.info of probeer telefonisch contact met ons op te nemen.
Kijk u rustig rond op onze website. Naast informatie over Kekemba Resort Paramaribo zelf, geven wij ook informatie over Paramaribo en Suriname op een informele manier. Tevens kunt u betrouwbare binnenlandse resorts bekijken welke u kunt reservering via Kekemba Resort Paramaribo .
Weetje
Enkele interessante artikelen over Suriname:
The New York Times; ReiskrantReporter
Suriname
Maak uw vakantie naar Suriname onvergetelijk door via 1 van onderstaande trips Suriname te ontdekken in al zijn facetten (cultuur, natuur en avontuur).


Kasikasima [5d/4n] [8d/7n]


Anaula Nature Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Pingpe Jungle Resort [3d/2n]-[6d/5n]
Awarradam [4d/3n] [5d/4n]
Danpaati River Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Kabalebo Nature Resort [3d/2n]-[9d/8n]
Palumeu [4d/3n]-[5d/4n]

Voor dagtours en meerdaagsetours zie onze website kekemba.com
Last Minute Aanbiedingen
Selectie van getoonde tours
Misschien heeft u een trip gezien op internet die u interessant vindt maar niet in bovenstaande lijst staat. De bovenvermelde lijst met tours, trips en resorts is samengesteld naar aanleiding van ervaringen van onze resort-gasten en onze ervaringen met touroperators. U kunt bij ons wel informeren of wij deze tour voor u kunnen boeken.
- Met bepaalde touroperators doen wij geen zaken vanwege slechte uitvoeringen van tours, slechte (soms zelfs onbeschofte) gidsen of het niet netjes afhandelen van klachten over een misgelopen tour.
- Bepaalde tours gaan (bijna) nooit door omdat het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald; deze tours zult u ook niet hierboven aantreffen want niets is frustrerende dan weken op een lijst te staan om uiteindelijk te horen dat een tour niet doorgaat.
- Ook tours met een scheve prijs/prestatieverhouding (oftewel een te dure tour voor het aangebodene volgens onze resort-gasten) hebben wij niet opgenomen.
Touroperators
Misschien bent u een touroperator met een leuke trip, tour of binnenlands resort in uw assortment, maar u ziet uw aanbod niet in bovenlijst vermeld staan. Stuur ons een mail naar kekemba@kekemba.info met daarin uw gegevens en wij zullen uw trip, tour of binnenlands resort in ons programma opnemen.
Interactieve tourplanner
Geef uw aankomst- en vertrekdatum in en u krijgt alleen de tours te zien van dit datuminterval.

Aankomstdag:
Aankomstmaand:
Aankomstjaar:
Vertrekdag:
Vertrekmaand:
Vertrekjaar:

Geplande tour voor de komende maand
wo18 - do19 juli, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo18 - vr20 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo18 - vr20 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
wo18 - vr20 juli, 3daagse Pingpe, euro 285
wo18 juli, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo18 juli, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do19 juli, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do19 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do19 juli, dagtour Santigron, euro 85.00
vr20 - ma23 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr20 - ma23 juli, 4daagse Awarradam, euro 609
vr20 - ma23 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
vr20 - ma23 juli, 4daagse Palumeu, euro 615
vr20 - ma23 juli, 4daagse Pingpe, euro 360
vr20 - ma23 juli, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr20 - vr27 juli, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr20 - za21 juli, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr20 - zo22 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr20 juli, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr20 juli, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr20 juli, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr20 juli, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za21 - zo22 juli, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za21 juli, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za21 juli, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za21 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za21 juli, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo22 juli, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo22 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo22 juli, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma23 - do26 juli, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma23 - ma30 juli, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma23 - vr27 juli, 5daagse Awarradam, euro 609
ma23 - vr27 juli, 5daagse Danpaati, euro 455
ma23 - vr27 juli, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma23 - vr27 juli, 5daagse Palumeu, euro 615
ma23 - vr27 juli, 5daagse Pingpe, euro 385
ma23 - wo25 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma23 - wo25 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
ma23 - wo25 juli, 3daagse Pingpe, euro 285
ma23 juli, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di24 juli, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di24 juli, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di24 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo25 - do26 juli, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo25 - vr27 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo25 - vr27 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
wo25 - vr27 juli, 3daagse Pingpe, euro 285
wo25 juli, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo25 juli, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do26 juli, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do26 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do26 juli, dagtour Santigron, euro 85.00
vr27 - ma30 juli, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr27 - ma30 juli, 4daagse Awarradam, euro 609
vr27 - ma30 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
vr27 - ma30 juli, 4daagse Palumeu, euro 615
vr27 - ma30 juli, 4daagse Pingpe, euro 360
vr27 - ma30 juli, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr27 - za28 juli, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr27 - zo29 juli, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr27 juli - vr3 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr27 juli, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr27 juli, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr27 juli, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr27 juli, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za28 - zo29 juli, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za28 juli, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za28 juli, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za28 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za28 juli, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo29 juli, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo29 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo29 juli, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma30 juli - do2 augustus, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma30 juli - ma6 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Awarradam, euro 609
ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Palumeu, euro 615
ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Pingpe Back to Basic, euro 410
ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Pingpe, euro 385
ma30 juli - wo1 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma30 juli - wo1 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
ma30 juli - wo1 augustus, 3daagse Pingpe, euro 285
ma30 juli, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di31 juli, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di31 juli, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di31 juli, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo1 - do2 augustus, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo1 - vr3 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo1 - vr3 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
wo1 - vr3 augustus, 3daagse Pingpe, euro 285
wo1 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo1 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do2 augustus, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do2 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do2 augustus, dagtour Santigron, euro 85.00
vr3 - ma6 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr3 - ma6 augustus, 4daagse Awarradam, euro 609
vr3 - ma6 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
vr3 - ma6 augustus, 4daagse Palumeu, euro 615
vr3 - ma6 augustus, 4daagse Pingpe, euro 360
vr3 - ma6 augustus, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr3 - vr10 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr3 - za4 augustus, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr3 - zo5 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr3 augustus, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr3 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr3 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr3 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za4 - zo5 augustus, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za4 augustus, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za4 augustus, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za4 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za4 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo5 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo5 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo5 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma6 - do9 augustus, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma6 - ma13 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma6 - vr10 augustus, 5daagse Awarradam, euro 609
ma6 - vr10 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
ma6 - vr10 augustus, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma6 - vr10 augustus, 5daagse Palumeu, euro 615
ma6 - vr10 augustus, 5daagse Pingpe, euro 385
ma6 - wo8 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma6 - wo8 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
ma6 - wo8 augustus, 3daagse Pingpe, euro 285
ma6 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di7 augustus, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di7 augustus, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di7 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo8 - do9 augustus, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo8 - vr10 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo8 - vr10 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
wo8 - vr10 augustus, 3daagse Pingpe, euro 285
wo8 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo8 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do9 augustus, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do9 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do9 augustus, dagtour Santigron, euro 85.00
vr10 - ma13 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr10 - ma13 augustus, 4daagse Awarradam, euro 609
vr10 - ma13 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
vr10 - ma13 augustus, 4daagse Palumeu, euro 615
vr10 - ma13 augustus, 4daagse Pingpe, euro 360
vr10 - ma13 augustus, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr10 - vr17 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr10 - za11 augustus, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr10 - zo12 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr10 augustus, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr10 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr10 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr10 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za11 - zo12 augustus, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za11 augustus, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za11 augustus, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za11 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za11 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo12 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo12 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo12 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma13 - do16 augustus, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma13 - ma20 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma13 - vr17 augustus, 5daagse Awarradam, euro 609
ma13 - vr17 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
ma13 - vr17 augustus, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma13 - vr17 augustus, 5daagse Palumeu, euro 615
ma13 - vr17 augustus, 5daagse Pingpe, euro 385
ma13 - wo15 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma13 - wo15 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
ma13 - wo15 augustus, 3daagse Pingpe, euro 285
ma13 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di14 augustus, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di14 augustus, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di14 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo15 - do16 augustus, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo15 - vr17 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo15 - vr17 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
wo15 - vr17 augustus, 3daagse Pingpe, euro 285
wo15 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo15 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do16 augustus, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do16 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do16 augustus, dagtour Santigron, euro 85.00
vr17 - ma20 augustus, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr17 - ma20 augustus, 4daagse Awarradam, euro 609
vr17 - ma20 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
vr17 - ma20 augustus, 4daagse Palumeu, euro 615
vr17 - ma20 augustus, 4daagse Pingpe, euro 360
vr17 - ma20 augustus, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr17 - vr24 augustus, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr17 - za18 augustus, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr17 - zo19 augustus, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr17 augustus, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr17 augustus, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr17 augustus, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr17 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za18 - zo19 augustus, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za18 augustus, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za18 augustus, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za18 augustus, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za18 augustus, dagtour Warappakreek, euro 75.00
Boekje Buitenkansjes