Vliegen naar Suriname

Vanuit Europa

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • Suriname is uitstekend per vliegtuig te bereiken vanuit Nederland. Twee luchtvaartmaatschappijen bieden een directe vlucht aan vanaf Amsterdam Schiphol naar Paramaribo. Je hebt ook de mogelijkheid om indirect te vliegen, via bijvoorbeeld Parijs en Frans-Guyana.
 • Een veelgehoorde klacht over vliegen naar Suriname: het is duur. Hoewel de prijzen de laatste tijd iets zakken, is vliegen naar Paramaribo nog steeds niet goedkoop. Gelukkig is er tegenwoordig internet, zodat je gemakkelijk de goedkoopste tickets kunt vinden.
 • Check de site TipsSuriname.tips voor tips over ticketboekingen en aktietarieven.
 • De luchtverbinding tussen Amsterdam en Paramaribo wordt aangeboden door zowel de KLM als de SLM (Surinaamse Luchtvaart Maatschappij). Last-minute tickets worden zelden aangeboden. Naarmate de tijd tussen boeken en vliegen korter wordt, neemt over het algemeen de ticket prijs toe. Wilt u in bijvoorbeeld december komen, boek dan uw ticket maart/april al want als u boekt in september zult u al gauw het dubbele gaan betalen. Dus ons advies is om zo snel mogelijk te boeken, de prijzen kunnen anders hoog uitvallen.
 • Als je een vlucht vanuit Amsterdam neemt zit je zo’n 9 uur in het vliegtuig voor je de tropische warmte van Suriname kunt voelen. Vergeet niet de voorbereiding voordat je vertrekt (toeristenkaart of visum of geen van beide, inentingen, malariatabletten misschien toch nodig, een appartement boeken bij Kekemba Resort Paramaribo).

Vanuit de VS

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • Vanuit de Verenigde Staten kan gevlogen worden vanuit Miami en New York.
 • Miami via Georgetown (Guyana) met de SLM
 • Miami via Aruba (Nederlandse Antillen) met de SLM
 • Miami via Curacao (Nederlandse Antillen) met Insel Air
 • New York via Port of Spain (Trinidad en Tobago) met Caribbean Airlines

Roundtrip vanuit Europa

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • De SLM heeft ook vluchten van Aruba en Curaçao naar Paramaribo. Dat is ideaal als je voor of na je vakantie in Suriname nog een strandvakantie wilt inlassen. Boek uw heenreis van Amsterdam naar Curacao of Aruba en uw terugreis van Paramaribo naar Amsterdam via de site van de en boek via de SLM uw ticket van Curacao of Aruba naar Paramaribo (of vice versa natuurlijk). Klik op de KLM site bij Boek Uw Vlucht op de optie: Meer Bestemmingen.

Vanuit andere bestemmingen

 • Behalve vanuit Amsterdam, Aruba en Curacao kun je ook non-stop naar Paramaribo vliegen vanaf de volgende steden: Belem (Brazilië), Port-of-Spain (Trinidad), Cayenne (Frans-Guyana) en Georgetown (Guyana).

Van het vliegveld naar Paramaribo

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • Eenmaal geland op luchthaven Zanderij ben je nog niet in Paramaribo; de hoofdstad van Suriname is zo’n 45 minuten rijden vanaf het vliegveld. Kekemba Resort Paramaribo kan voor u het vervoer regelen, anders staan er ook nog genoeg taxichauffeurs klaar, maar pas op dat je niet teveel betaalt!
 • Vliegtijden

  appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname

  Touristenkaart, visum of geen van beide?

  visa visum paspoort kekemba resort paramaribo surinam suriname
  Kijk u rustig rond op onze website. Naast informatie over Kekemba Resort Paramaribo zelf, geven wij ook informatie over Paramaribo en Suriname op een informele manier. Tevens kunt u betrouwbare binnenlandse resorts bekijken welke u kunt reservering via Kekemba Resort Paramaribo .
  Weetje
  kekemba resort paramaribo populair zoover
  Wist u dat Kekemba Resort Paramaribo op de vakantiebeoordelingensite ZOOVER meestal gekozen wordt tot de populairste accommodatie van Paramaribo?
  Contact
  Kekemba Resort Paramribo
  Mangolaan 118
  Paramaribo
  Suriname
  t: (+597)546904
  e: kekemba@kekemba.info
  w: www.kekemba.info
  ONZE STANDAARD KORTINGEN
  Boeking van minimaal 7 nachten aaneengesloten: 7%
  Boeking van minimaal 14 nachten aaneengesloten: 13%
  Boeking van minimaal 21 nachten aaneengesloten: 20%

  In de getoonde prijzen van ons online boekingssysteem zijn deze kortingen reeds verwerkt.
  AWARDS
  2015award winner gold


  Translate this page in your language of choice
  EEN REACTIE OP ZOOVER
  Wij hebben in july 2010 bij Kekemba resort gelogeerd voor 3 weken. Toen wij aankwamen voelden we ons direct thuis. John en Loyd zijn 2 goede en vriendelijke gastheren en niets is hun teveel. Het zwembad was heerlijk en schoon. De appartementen waren mooi, ruim en werden zeer regelmatig schoongemaakt, zelfs je afwas werd dan gedaan. en je had echt alles. Kemeba resort ligt in een rustige omgeving maar met de taxi zit je binnen 7 min in het centrum van Paramaribo. Als je een dag weg geweest was had je het gevoel dat je thuiskwam. Je cosompties en alles bijv eten werden bij vertrek afgerekend dus je hoeft niet met je portemonee op zak te lopen. De prijzen zijn zeer schappelijk! Wij hebben ons verblijf bij Kekemba als zeer prettig ervaren en zijn vast van plan om volgend jaar weer terug te keren met een groep. Onze jongens van 14 en 21 jaar hebben het ook heel goed naar hun zin gehad. Jhonn en Loyd bedankt!!
  Een reactie van een gast van Kekemba Resort Paramaribo geplaats op de vakantiebeoordelingensite
  ZOOVER

  Eerst: Controleer beschikbaarheid bij Kekemba Resort Paramaribo
  ... Daarna: Plan uw trip naar Suriname ...
  ... Als laatste: Huur uw auto.
  Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)
  LOGEREN BIJ NEDERLANDERS
  Heel wat Nederlanders maakten hun droom waar, zij lieten hun vaderland achter en zijn een vakantieaccommodatie in “den vreemden” begonnen. Inmiddels kennen zij de weg in hun nieuwe thuisland en kunnen zij de beste tips geven over hun omgeving gewoon in uw eigen taal. Kom en logeer bij nederlanders.