Booking.com

Booking.com

Weetje

logo Zooverkekemba resort paramaribo surinam suriname
logo Zoover
Wist u dat Kekemba Resort Paramaribo op de vakantiebeoordelingensite ZOOVER meestal gekozen wordt tot de populairste accommodatie van Paramaribo?

Check beschikbaarheid en prijzen via ons online boekingssysteem

Contact

Kekemba Resort Paramribo
Mangolaan 118
Paramaribo
Suriname
t: (+597)546904
e: kekemba@kekemba.info
w: www.kekemba.info

Onze standaard kortingen

Boeking van minimaal 7 nachten aaneengesloten: 7%
Boeking van minimaal 14 nachten aaneengesloten: 13%
Boeking van minimaal 21 nachten aaneengesloten: 20%

In de getoonde prijzen van ons online boekingssysteem zijn deze kortingen reeds verwerkt.

Translate this page in your language of choice

This page in english

or

Deze pagina in het nederlands

or

Een gastenbeoordeling op Zoover

Wij hebben met onze twee kinderen van 4 en 6 jaar 3 weken verbleven in Kekemba resort en alles was boven onze verwachting. We verbleven in appartement nummer 3, waar we een heerlijk privé buitenzitje hadden terwijl we toch met een paar stappen in het zwembad lagen. Voor de kinderen was dit natuurlijk fantastisch. Heerlijk geslapen hebben we ook door de goed verduisterende gordijnen, de rust, de airco en het zeer goede bed. Alles werkte naar behoren. Over de inrichting, die erg warm en gezellig is, hebben de eigenaren goed nagedacht. Het gaf ons een thuisgevoel. John en Loyd zijn harde werkers en dat is aan alles terug te zien en te merken. Zo stonden ze altijd voor ons klaar voor wat dan ook. De huisjes worden goed onderhouden en schoongemaakt. Het is echt te merken dat dit resort met veel passie, liefde en bevlogenheid gerund wordt. We hebben hier een hele fijne tijd gehad en kunnen iedereen Kekemba aanbevelen. We komen een volgende keer graag terug.

Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)

Copyright © 2005-2019 Kekemba Resort Paramaribo Booking Terms and Conditions Cancellation Policies Privacy Policies Site map