Ontdekt Suriname

Jenny Tours

Jenny Tourskekemba resort paramaribo surinam suriname
Jenny Tours
    Een motto van ons is: schoenmaker hou je bij je leest. Het adviseren over trips en tours in Suriname kan het beste gebeuren door een ervaren touroperator. Wij adviseren u: Jenny Tours Suriname. Zij voeren zelf een hoop tours in eigen beheer uit en hebben 1 van de uitgebreidste aanbods van trips en tours in Suriname. Ook hebben zij een zeer uitgebreide website en een hoop mogelijkheden om elektronisch te betalen zodat u niet met veel geld naar Suriname hoeft af te reizen. Wij wensen u veel plezier met het doorpluizen van de uitgebreide website van Jenny Tours Suriname.

Check beschikbaarheid en prijzen via ons online boekingssysteem


Op data in het rood hebben wij geen beschikbaarheid meer

ContactKekemba Resort Paramribo
Mangolaan 118
Paramaribo
Suriname
t: (+597)546904
e: kekemba@kekemba.info
w: www.kekemba.info

Onze standaard kortingen

Boeking van minimaal 7 nachten aaneengesloten: 7%
Boeking van minimaal 14 nachten aaneengesloten: 13%
Boeking van minimaal 21 nachten aaneengesloten: 20%

In de getoonde prijzen van ons online boekingssysteem zijn deze kortingen reeds verwerkt.

Translate this page in your language of choice

This page in english

or

Deze pagina in het nederlands

or

Een gastenbeoordeling op Zoover

We hebben een heerlijk verblijf gehad te Kekemba. John en Lloyd zijn prima gastheren die alles kunnen en willen regelen voor hun gasten. Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid trips via hun te boeken waardoor wij diverse kortingen kregen en tijdens onze afwezigheid van 4 dagen de kamer konden behouden. Daarnaast hebben ze fietsen ter beschikking waar je gebruik van kunt maken. Op verzoek regelen ze een BBQ, dat is echt de moeite waard! Kekemba is een aanrader voor mensen die rust willen maar wel dicht bij het centrum willen verblijven.

Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)

Copyright 2005-2022 Kekemba Resort Paramaribo Booking Terms and Conditions Cancellation Policies Read here our amended cancellation conditions in connection with covid-19 valid until December 31 2021 Privacy Policies Site map