Vliegen naar Suriname

Vanuit Europa

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • Suriname is uitstekend per vliegtuig te bereiken vanuit Nederland. Twee luchtvaartmaatschappijen bieden een directe vlucht aan vanaf Amsterdam Schiphol naar Paramaribo. Je hebt ook de mogelijkheid om indirect te vliegen, via bijvoorbeeld Parijs en Frans-Guyana.
 • Een veelgehoorde klacht over vliegen naar Suriname: het is duur. Hoewel de prijzen de laatste tijd iets zakken, is vliegen naar Paramaribo nog steeds niet goedkoop. Gelukkig is er tegenwoordig internet, zodat je gemakkelijk de goedkoopste tickets kunt vinden.
 • Check de site TipsSuriname.tips voor tips over ticketboekingen en aktietarieven.
 • De luchtverbinding tussen Amsterdam en Paramaribo wordt aangeboden door zowel de KLM als de SLM (Surinaamse Luchtvaart Maatschappij). Last-minute tickets worden zelden aangeboden. Naarmate de tijd tussen boeken en vliegen korter wordt, neemt over het algemeen de ticket prijs toe. Wilt u in bijvoorbeeld december komen, boek dan uw ticket maart/april al want als u boekt in september zult u al gauw het dubbele gaan betalen. Dus ons advies is om zo snel mogelijk te boeken, de prijzen kunnen anders hoog uitvallen.
 • Als je een vlucht vanuit Amsterdam neemt zit je zo’n 9 uur in het vliegtuig voor je de tropische warmte van Suriname kunt voelen. Vergeet niet de voorbereiding voordat je vertrekt (toeristenkaart of visum of geen van beide, inentingen, malariatabletten misschien toch nodig, een appartement boeken bij Kekemba Resort Paramaribo).

Vanuit de VS

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • Vanuit de Verenigde Staten kan gevlogen worden vanuit Miami en New York.
 • Miami via Georgetown (Guyana) met de SLM
 • Miami via Aruba (Nederlandse Antillen) met de SLM
 • Miami via Curacao (Nederlandse Antillen) met Insel Air
 • New York via Port of Spain (Trinidad en Tobago) met Caribbean Airlines

Roundtrip vanuit Europa

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • De SLM heeft ook vluchten van Aruba en Curaçao naar Paramaribo. Dat is ideaal als je voor of na je vakantie in Suriname nog een strandvakantie wilt inlassen. Boek uw heenreis van Amsterdam naar Curacao of Aruba en uw terugreis van Paramaribo naar Amsterdam via de site van de en boek via de SLM uw ticket van Curacao of Aruba naar Paramaribo (of vice versa natuurlijk). Klik op de KLM site bij Boek Uw Vlucht op de optie: Meer Bestemmingen.

Vanuit andere bestemmingen

 • Behalve vanuit Amsterdam, Aruba en Curacao kun je ook non-stop naar Paramaribo vliegen vanaf de volgende steden: Belem (Brazilië), Port-of-Spain (Trinidad), Cayenne (Frans-Guyana) en Georgetown (Guyana).

Van het vliegveld naar Paramaribo

appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname
 • Eenmaal geland op luchthaven Zanderij ben je nog niet in Paramaribo; de hoofdstad van Suriname is zo’n 45 minuten rijden vanaf het vliegveld. Kekemba Resort Paramaribo kan voor u het vervoer regelen, anders staan er ook nog genoeg taxichauffeurs klaar, maar pas op dat je niet teveel betaalt!
 • Vliegtijden

  appartement apartment studio kekemba resort paramaribo surinam suriname

  Check beschikbaarheid en prijzen via ons online boekingssysteem

  Contact

  Kekemba Resort Paramribo
  Mangolaan 118
  Paramaribo
  Suriname
  t: (+597)546904
  e: kekemba@kekemba.info
  w: www.kekemba.info

  Onze standaard kortingen

  Boeking van minimaal 7 nachten aaneengesloten: 7%
  Boeking van minimaal 14 nachten aaneengesloten: 13%
  Boeking van minimaal 21 nachten aaneengesloten: 20%

  In de getoonde prijzen van ons online boekingssysteem zijn deze kortingen reeds verwerkt.

  Translate this page in your language of choice

  This page in english

  or

  Deze pagina in het nederlands

  or

  Een gastenbeoordeling op Zoover

  Genoten van appartement met airco en met mooie zonnige ligging maar met ook met voldoende mogelijkheden de schaduw op te zoeken. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam bij alles. Bedankt voor prettig verblijf bij jullie.

  Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)

  Copyright © 2005-2019 Kekemba Resort Paramaribo Booking Terms and Conditions Cancellation Policies Privacy Policies Site map