Lees hier onze gewijzigde betalings- en annuleringsvoorwaarden in verband met covid-19 geldig tot 1 oktober 2021.

Toerisme naar Suriname is weer mogelijk, zowel voor gevaccineerde (toeristenkaart en een pcr-test) als niet gevaccineerde (inreistoestemming, toeristenkaart, pcr-test en quarantaine) voor COVID-19. Stuur ons een mail, dan informeren wij u over de laatste ontwikkelingen.

In onze hoogseizoensmaand september hanteren we dit jaar onze laagseizoensprijzen, dus een korting van 24%. Een overzicht van de netto-prijzen:
Studio-appartment, Euro 38 per overnachting met minimaal 2 overnachtingen
Medium 1slaapkamer appartement, Euro 43 per overnachting met minimaal 2 overnachtingen
Large 1slaapkamer appartement, Euro 51 per overnachting met minimaal 2 overnachtingen
Large 2slaapkamer appartement (1 badkamer, 1x 2persoonsbed, 1x stapelbed), Euro 60 per overnachting met minimaal 2 overnachtingen
Large 2slaapkamer appartement (2 badkamers, 2x 2persoonsbed), Euro 68 per overnachting met minimaal 2 overnachtingen
Boutique 3slaapkamer appartement, Euro 95 per overnachting met minimaal 2 overnachtingen
Betalingen in USD en SRD zijn mogelijk tegen de dagkoers op dag van betaling.


Van te voren bellen op 546904 voor beschikbaarheid.

LET OP:
- Geen feestjes of pool parties. Voor een verjaardag of andere gelegenheid mag het appartement niet versiert worden.
- Eigen eten en drinken meenemen (we hebben geen restaurant en geen room service) (supermarktje op 2 minuten lopen).
- Check in na 3 uur smiddags en voor 9 uur savonds, check uit tussen 6uur en 11uur in de ochtend.
- Als huurder van een appartement mag u onder voorwaarden een beperkt aantal gasten ontvangen. Kosten van het ontvangen van gasten is srd 50 per persoon. Per appartementtype is een maximum aan het aantal te ontvangen gasten per dag. Tegelijkertijd mogen er maximaal 10 gasten aanwezig zijn op het gehele resort. De gasten moeten uiterlijk 22:00 uur het resort verlaten, maar bij een avondklok en weekend of total lockdown zijn in het geheel geen bezoekers toegestaan.Onze groene koers

Reizen

kekemba resort paramaribo surinam suriname
  Het meest duurzame is natuurlijk helemaal geen reizen maken en thuis blijven. Maar dat zou zonde zijn. Wij geloven dat de wereld zien je horizon verbreedt en dat reizen mooi en kostbaar is. Reizen brengt mensen op de wereld dichter tot elkaar. Reizen zorgt voor meer tolerantie en begrip. Reizen zorgt ervoor dat je niet alleen de rest van de wereld, maar ook je eigen vertrouwde wereld weer door andere ogen gaat zien. Daarnaast is onze planeet, en zeker Suriname, natuurlijk adembenemend mooi. Mensen zullen altijd blijven reizen, dat zit in de aard van het beestje. Ook per vliegtuig, naar Suriname toe heb je zelfs geen andere keuze.

Duurzame stappen

Zonneboilerkekemba resort paramaribo surinam suriname
Zonneboiler
 • Zonneboilers
 • In dit warme en zonnige klimaat zijn zonneboiler een duurzaam alternatief.
 • Inverter airconditioning
 • Bij een inverter airconditioner is -door extra ingebouwde technieken en systemen- het toerental van de compressor variabel. Dit maakt de aanschaf van een airco wel duurder maar het biedt wel een aantal grote voordelen. Een inverter unit heeft een toerengeregelde compressor, die de koelbehoefte optimaal regelt op de vraag van de ruimte. De compressor regelt terug in toerental in plaats van steeds aan en uit te schakelen. Doordat de compressor een lager toerental kan draaien is ook de capaciteit te reduceren (tot 25%). Hierdoor wordt een constantere ruimtetemperatuur bereikt en dus meer comfort. De inverter is ongeveer 40% effiencienter dan een ouderwetse aan-uit unit. Dit resulteert in een laag energieverbruik. De inverter unit heeft tevens een zeer laag geluidsniveau.
 • Airco sensoren
 • Beperkt het energieverbuik bij afwezigheid van gasten in een appartement.
 • Dak- en plafondisolatie
 • De daken en-of plafonds zijn geisoleerd met alu folie en-of glaswol. Minder energie nodig om het appartement te koelen, het appartement zelf wordt ook sneller koel en de koele lucht blijft langer hangen.
 • Dubbel glas
 • Bij vervanging van ramen wordt gekozen voor dubbel glas. Minder energie nodig om het appartement te koelen, het appartement zelf wordt ook sneller koel en de koele lucht blijft langer hangen. Tevens is dubbel glas ook geluidsisolerend.
 • Zwembad
 • De zwembadpomp heeft een regelbare snelheid. Wij laten de pomp in de avond en nacht op een lager toerental draaien omdat dan weinig tot geen gebruik van het zwembad wordt gemaakt.

CO2 neutraal

kekemba resort paramaribo surinam suriname
  Wij compenseren de uitstoot van CO2-uitstoot door het steunen van duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden. Dit doen wij met bemiddeling van Cleanseat, een organisatie met duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden.

  Houtskoolovens in Afrika
  In Afrika kookt ongeveer 94% van de huishoudens op het platteland op open vuur. Dit leidt tot veel ontbossing en gezondheidsklachten. Door ontbossing houdt de bodem minder goed water vast en erodeert, met alle negatieve gevolgen voor de landbouw en het klimaat. Wist je dat het koken op open vuur doodsoorzaak nummer 4 in de wereld is. In samenwerking met de lokale bevolking zijn daarom efficiente houtskoolovens ontwikkeld. De houtskoolovens worden geproduceerd in Afrika en verkocht door het hele land. De ovens gaan klimaatverandering tegen en verbeteren tegelijkertijd de situatie voor de lokale bevolking.

  Biogas in Afrika
  Veel mensen in de landelijke gebieden van Afrika hebben geen beschikking over gas en elektriciteit. De gezinnen bereiden hun maaltijd daarom boven een houtvuur, vaak in huis. Koken met hout is slecht voor het milieu en bovendien heel schadelijk voor de gezondheid. Een eigen biogasinstallatie kan voor deze gezinnen de oplossing zijn. Een eenvoudige biogasinstallatie kan al functioneren als een gezin beschikt over minimaal twee stuks vee. Een dergelijke installatie levert voldoende gas voor een kooktoestel en een lamp.

Uw eigen vliegreis CO2 neutraal

kekemba resort paramaribo surinam suriname
  Reizen is fantastisch. Helaas heeft ook jouw reis negatieve effecten op de natuur en lokale culturen. Duurzaam reizen betekent niets anders dan wanneer je reist, je ook rekening houdt met het milieu en de leefomstandigheden van mensen, zodat volgende generaties kunnen genieten van de mooie plekken op onze planeet.

  Er zijn veel redenen om duurzaam op reis te gaan. Wij verbruiken allemaal energie, wat zorgt voor CO2-uitstoot met klimaatverandering als gevolg. Ontwikkelingen als ontbossing, het broeikaseffect, luchtvervuiling en uitputting van energiebronnen zijn slechts enkele voorbeelden waarom duurzaam ondernemen zo belangrijk is. En als we op reis gaan en van de auto of het vliegtuig gebruik maken, zorgen we voor extra veel CO2 uitstoot.

  Transport heeft de grootste impact op de CO2-voetafdruk van een reis (50%), daarna volgt de accommodatie (35%) en als derde recreatie ter plaatse (15%). Compenseer uw vliegreis met Cleanseat.

Check beschikbaarheid en prijzen via ons online boekingssysteem


Op data in het rood hebben wij geen beschikbaarheid meer

ContactKekemba Resort Paramribo
Mangolaan 118
Paramaribo
Suriname
t: (+597)546904
e: kekemba@kekemba.info
w: www.kekemba.info

Onze standaard kortingen

Boeking van minimaal 7 nachten aaneengesloten: 7%
Boeking van minimaal 14 nachten aaneengesloten: 13%
Boeking van minimaal 21 nachten aaneengesloten: 20%

In de getoonde prijzen van ons online boekingssysteem zijn deze kortingen reeds verwerkt.

Translate this page in your language of choice

This page in english

or

Deze pagina in het nederlands

or

Een gastenbeoordeling op Zoover

Ons gezin (2 volwassenen en 2 tieners) heeft de eerste dagen van ons surinaams avontuur doorgebracht in Kekemba. Een goed begin van onze reis, alwaar we een uitstekend advies kregen van de gastheren voor een gids om de jungle mee in te trekken. Hierdoor werd onze vakantie onvergetelijk goed. Fietsen gehuurd bij Zus&Zo en daarmee door Paramaribo gefietst met het hele gezin. Vervolgens weer heerlijk bijkomen in Kekemba. John en Loydd, nogmaals heel hartelijk dank voor al jullie goede zorgen, tips en gezelligheid.

Zoek op website kekemba.info (bijvoorbeeld naar TOERISTENKAART, CREDITCARDS, ...)

Copyright 2005-2021 Kekemba Resort Paramaribo Booking Terms and Conditions Cancellation Policies Privacy Policies Site map